Jobb, kompisar och lite träning

Hmmm...börjat jobba vilket innebär mindre tid, eller framför allt mindre ork, till att blogga. Senaste veckan har Zolo fyllt 12 veckor, vägts (12.4kg) och vaccinerats. Vi har tränat inkallning vilket har gått bättre och bättre, dock ett rejält bakslag idag då han drog i väg till grannens helfestliga släktkalas. Pinsamt värre. Tur att han är så söt...
I torsdags var han med husse på jobbet vilket hade gått helt ok. Det blev bara halvdag då barnen bara hade upprop så hundarna fick stanna hemma efter lunch. På fredagen åkte Marcus på skärgårdstur och världens bästaste Brittmari ställde upp som hundvakt!!! Tack, tack, tack!
Igår fick Lea en Tico-prommis - tack för den! Då Tico-hussen är med Lea-hussen på skärgårdstur passade Eva, Linus och Tico på att komma över på lite snack. Och Linus, han kan snacka han, kanske inte samma språk som oss andra, men ändå. Idag fick Zolo träffa Tico lite mer på riktigt, tidigare har de bara nosat på varann, och numera har Zolo 3 idoler, Lea, Diezel och Tico!
Inte alltför lång tid till nästa tävling. Vi åkte upp till skolan och tränade lite (kanske för att det behövdes handlas lite snarr till kvällen också...)efter middagen. Min eminenta tävlingsledare Julius hänkade, tackar för hjälpen!
Lea gjorde ett kanon fritt följ och ett par moment till. App.dirigeringen strulade lite och vittringen, rätt pinne men tempot! Tempot! Gaaahhh.....Hmmmm...ska ta några dagars vila från lydnadstränings så får vi se....Skön stil grabben har!Lea, Tico och ZoloVänner!Evelina hann ta den här söta bilden på våra fina vovvar!12 veckor gammal Zolo

Kommentarer
Postat av: Camilla o Kito

Ooo vad söt han är!!! Och det låter ju kul och lovande att han är lite busig också :)Sen kanske inte jag riktigt är kvalificerad att ge råd, men några dagars vila från tävlingslydnad tror jag faktiskt kan vara bra. Omväxling i träningen verkar ju vara ett måste med rr. Och åtminstone med min går allt mycket bättre om jag tar pauser och gör andra saker med honom.

2009-08-24 @ 19:12:47
URL: http://kito.photoweb.se
Postat av: Mayaa

Såg inlägget om Mayaas blogg på Anzantras gästbok. Fattar inte varför det inte går att kommentera?? Vi har ändrat i inställningarna att det ska vara öppet för alla. Hmm...ska kolla igen.

Vill ni höra av er får ni gärna mejla oss om inte bloggen funkar!

Det ska bli jätteroligt att ses på söndag! Vi ser verkligen fram emot att börja valpkursen och träffa alla valpägare och se hur alla kullsyskon har vuxit.

Zolo verkar ju ha det bra och är lagom busig också vad det verkar =) Det är ju så det ska vara, eller hur? Tar ni med Lea till valpkursen någon gång? Vore roligt att se henne också, nu när man har läst om henne.Ha det gott!Hälsar Uppsalagänget

2009-08-24 @ 19:31:17
URL: http://www.mayaasblogg.blogspot.com
Postat av: Camilla & Gucci

Ååååh vad söt han är!!!

2009-08-31 @ 18:37:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback