Tidsbrist

...skyller jag på och så är det verkligen då det gäller uppdateringen här. Kanske borde lägga ner men ska försöka lite till.
Sedan sist har vi varit på valpkurstillfällen och två ringträningstillfällen. Vi åker givetvis till Ljusterö Hunds onsdagsträningar också. Zolo är lättlärd och rolig att jobba med. Hemma har han lugnat ner sig rejält sista månaden, biter inte längre på allt och vet, mer eller mindre, vad man bör och inte bör göra inomhus. Han har inte pinkat inne på fyra veckor så nu räknas han väl som rumsren, väl? I skogen är han som en galning, vill helst springa, nosa och springa....
Lea då? Självklart gör vi också saker - det händer ju inte lika mycket i hennes utveckling så därför blir det lite mer om Zolo. Spårade två gånger med Lea förra veckan, en gång gick det kanonbra och en urdåligt....Ungefär som våra lydnadsträningar...:) Vi tränar lite varje onsdagfm, men har dragit ner lite på träningstempot, kanske inte riktigt elitmässigt. Någon gång i veckan träffar hon någon av sina bästisar, förra helgen träffade hon Diezel och Cojo och imorgon har hon en date med Tico!<3
Imorse på morgonpromenixen, skadade Zolo benet i en yster lek med Lea. Han skrek till och satte sig i en konstig sits. Jag bar in honom och klämde igenom benet som han inte stödde på. :( Var till vet på em, han hade redan då blivit bättre, stödde mer på benet, hon kom fram till det att det var en kraftig sträckning och han är beordrad sträng vila, korta koppelpromenader och ingen lek. Trist för en liten valp men han har glada hussar och mattar, glada för att det inte blev värre.
Hoppas att kunna uppdatera imorgon med lite bilder!

Kommentarer
Postat av: Brittmari, Cojo & Diezel

Nä, du får inte sluta blogga! Det är roligt att läsa, häng i. Stackars liten Zolo, den lilla krabaten kan inte vara överförtjust i vila, direkt. Hoppas han är återställd snart. Pössa på båda voffarna från oss.

Kram

2009-10-17 @ 15:53:27
URL: http://www.brittmari.bloggsida.se
Postat av: Eva o Tico

Tack för idag! Tico o jag var nog lika blöta när vi kom hem, men skönt med en prommis!!Kramis

2009-10-17 @ 18:51:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback