Det är mycket nu.....

....ja, så säger väl alla, hela tiden. Men det senaste veckan har verkligen varit full. Både av roliga och mindre roliga händelser. Jobbat hurmycketsomhelst. Suttit kvar sena eftermddagar och tagit hem jobb. Dessutom blir inte allt alltid som man tänkt sig... Det sliter.
Roligt är i alla fall att alla barnen har åkt till Romme med skolan och åkt slalom. Det var absolut första gången för Adela och hon var lite tveksam. Hon kom dock snabbt på hur man gjorde och de hade alla tre en rolig dag.

Vi skippade ridhusträningen i måndags, jag kände mig inte tiptop, behövde jobba och dessutom var det svinkallt. Har försökt att iaf träna Zolo hemma lite nu och då. I torsdags åkte vi till Rinkeby och Helenas jobb där vi tränade lydnad. Det tyckte Zolo var jättekul och Lea tyckte sådär. Hon var iaf glad att få vara med och träffa Helena!

Idag, lördag, ska jag träna ett ordentligt pass med Zolo inne, Lea ska få göra lite sökövningar efter leksak och godis, sedan ska vi gå en riktig lång långpromenad så de är rejält trötta. Ikväll åker jag och Evelina till London och är borta till tisdag eftermiddag! Ska bli kul att få göra något helt annat! Vi har sportlov så hundarna har någon hos sig hela tiden, blir promenader med husse och barnen, ingen träning men de klarar sig tills matte kommer.

Må väl alla därute!

Trött på vinter......

...men den är vackrare i sol. Och mina hundar gör sig absolut sig bäst i sol!

Efter långisen nu på förmiddagen, tog jag av hundarna täckena och de fick rusa runt på tomten några minuter, det var veckor sedan - som de sprang!  Nu ligger de utslagna, en i bian och en har hittat en solfläck i köket.Lea, snart 6 år och Zolo 9 månader


Vintertrötta

Hmmmm..när man trackar andra för att inte uppdatera får man självklart tillbaka. Vet! Har haft mycket på jobbet de sista två veckorna och då hamnar bloggandet på sparlåga.

De flesta som känner mig vet vad jag gillar vintern och årets rekordvinter gör ju inte det hela bättre. Idag har det som bekant varit snöstorm och jag gick med två bromsklossar på dagens promenader...Lea fick jag kommendera att bajsa på morgonpromenaden, hon ville bara hem, hellre hem och nödig var nog hennes motto...
Just nu händer väl inte alltför mycket, Zolo tränar jag lite med varje dag, inomhus. Ska försöka hinna med att träna med Anzantra-gänget på torsdag, *hoppas, hoppas*. Lea får åtminstone ett rejälare pass på måndagskvällar i ridhuset. Hon är duktig, min tjej!
Annars blir det långisar, såklart, Zolo har enbart gått i koppel i två veckor för att hans öra ska läka och för att han ska lära sig att vara nära matte i skogen....
Förra veckan var vi på Zolos tredje och sista valputställning. Det var 10 st i hans klass, han placerade sig inte bland de fem bästa, för outvecklad enligt domaren och det stämmer ju. Brorsan Nelo vann klassen och blev sedan BIR och BIG-1, stort Grattis till Anders och Catti. Nedan en bild från Kennel Anzantra på uppfödargruppen.Fr.v. Kullsyskonen, Nelo (dagens vinnare!), Kofi, Zera och ZoloLeapluttanSöta nosZolo


Okej, okej, liiite vackert är det väl ändå....

Lea och Zolo kollar att säkerhetsutrustningen funkar som den ska...Ooops, någon glömde att ta upp båten?


Is och snö, vi repeterar, is och snö


Onsdag igen. Mmmysigt. Den är så annorlunda mot alla andra vardagsmorgonar. Sova lite längre, äta lång och god frukost framför tv:n, mysa med hundar, träna lite hund och långprommis! Idag gick vi ut till en udde vi inte varit vid på länge. Har bara fotat med mobilen så bilderna är inte av så god kvalisort men ser ni den fantastiska isformationen ute vid grynnan?-Jo, det är sant, det är vatten här egentligen.
-Nähä, helt omöjligt. Såvitt jag kommer ihåg är hela världen ständig vit och kall...
Meh, skärp dig då matte! Nu har vi varit ute i 1,5h och vill bara in!!!!