Aktiv söndag!

Idag har det varit en aktiv söndag! Häromdagen fick vi en gammal skoter (från -66!) av en jobbarkompis till Marcus. Den har körts av barnen fram och tillbaka, fram och tillbaka över viken och på ängen nedanför vårt hus.
Jag och Lea tog oss en premiärtur på skidor på golfbanan! Jösses, vad kul jag hade! Har inte åkt skidor på flera år, har inga men lånade makens lite för stora. Försökte först få Lea att springa på vänster sida men hon tyckte att matte uppförde sig konstigt med skidor och stavar samt tyckte att det var ju bra mycket bekvämare att springa i spåret. Så blev det, Lea sprang före - hon kan ju kommandot framför och när hon sedan kom upp i fart tyckte hon att det var riktigt roligt, förutom en gång då jag körde på henne...Det var lite läskigt nerför - ramlade 4-5 gånger och låg i snön och gapflabbade - Lea ansåg matte vara mer än vanligt knäpp! Men vilken trevlig motionsform - det ska testas snart igen!



Zolo då? Jo, han fick gå på ny terräng. Parkerade vid torget och promenerade bort till en mindre skog där han inte varit förut, mycket att sniffa på. På vägen tillbaka fick han se får för första gången, spännande och lite, lite läskigt tyckte han och fåren.



Nedan en bild på vår nya, moderna skoter! Julle kör, ,kompisen William bakpå


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback