Jönköping x 3

Haha..vi har inte varit i Jönköping 3 ggr, utan på en trippelutställning tillsammans med ett gäng Anzantrahundar. Jag och Marika samåkte ner redan på torsdag em (jobbade halvdag - nu sommarlooov!!!) till Tannarp som låg strax öster om Nässjö. Vi hyrde två hus där som låg urmysigt, precis vid en sjö - så vackert! Det var 6st från Afrika-kullen, norskEnya, Toya och mamma Hedda, som för övrigt är en riktig badare - hoppar i från bryggan.
Zolo ställdes av Helena alla tre dagarna, tackar för det!, fick 3 förstapris och placerades två av dagarna i juniorklassen, 3:e med HP resp R. Vi hade fyra otroligt roliga dagar tillsammans! Nästa år gör vi om ét!

Zolo var hemma i 1,5 dygn och har nu åkt med Helena och Marcus till Danmark och världsutställningen där. De ska även ställa ut på en dansk special.

Skönt att man har en hund till att göra något med! Igår var vi på lydnadsträning och idag har Lea och Diezel busat järnet i skogen. Nu ligger hon på altanen och solar efter att ha fått sig ett midsommarbad!Här, vid denna underbara utsikt, åt vi supergoda middagar.
Fr. vänster Heddas matte Mikaela med Frasse, Anders, Helena (skymd) och Lisa.Lea, nybadad inför midsommar!
GLAD MIDSOMMAR!!!!


Kommentarer
Postat av: Lina o Mayaa

Det låter härligt! Vi har äntligen fått hem Mayaa igen efter hennes sommarlov och det är så skönt! Vi har vänner vars föräldrar har hus på Ljusterö. Om vi tar oss ut nån gång i sommar kan vi kanske höra av oss? Hundarna kanske kan ha en play-date om ni råkar vara hemma?kram

2010-06-24 @ 21:09:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback