Misslyckande

...kan det leda till något gott?

Ja, det hoppas jag verkligen för den senaste veckan har verkligen varit sådär i många bemärkelser...:(
Den slutade i ett dundermisslyckande iom att jag tävlade idag med Lea. Hon var sådär superseg som bara hon kan vara. Jag hade på känn att hon ville att jag skulle bryta som jag gjort ett par gånger men där fick hon tji. Blev till slut ett nollpris...:(:(:( Kom faktiskt några frustrationstårar i bilen på väg hem. Tramsigt kan tyckas men jag blir så ledsen att hon inte vill/håller ihop/är tillräckligt motiverad (ja - jag har testat mååånga belöningar och belöningsmetoder) när jag vet att hon kan. I måndags var hon helt fenomenal när vi tränade...
Nåväl, shoppade lite på Bromma Zoo på väg hem och alla vet vad shopping kan göra för humöret så nu är hon anmäld till två tävlingar till i höst. Blir det lika usla resultat blir det nog tävlingspension för hennes del - men inte träningspension.

Med hopp om en bra kommande vecka för alla!

Fantastiskt röntgenresultat!!!

Fick en liten fin pik från Helena att jag glömt att skriva om Zolos röntgen.
Han röntgades den 7 sep tillsammans med 6 av sina syskon. Tre dagar fick vi vänta... Och resultatet? Utmärkt!! Hd: A och Ed: ua! Vi är så glada för det!

Lite allt möjligt...

När man väl är uppe i jobb är det svårt att hinna med allt annat, bloggen står då låångt ner på prioritetslistan.

Sedan sist har jag tävlat med Lea på Almare, vi fick ihop till ett 3e pris, trots två nollor, är hyfsat nöjd. Helena ställde Zolo åt mig på samma utställning, han blev trea i sin klass.

Lea och Adela har börjat på nybörjaragility! De har hunnit gå 3 gånger redan och de är jätteduktiga tillsammans!
Under tiden passar jag på att träna Zolo, han är duktig och vill verkligen jobba - kul!

Idag gick båda hundarna viltspår, det första på 1,5 månad. Det var väl inte det bästa spåret de gått men de uppskattade det!
Är lite halvförkyld så resten av dagen har spenderats läsandes - helt ok sysselsättning en regnig dag!

Cert!!!

Förra helgen var Zolo med Helena och Marcus till Gotland för utställning i dagarna 2. Han fick röja järnet med syrran och mamma Hedda på Gotlands norra stränder - vilket härligt hundliv!
Första dagen på utställningen var Zolo ensam i sin klass (sista dagen som junior, han blev 15 mån under helgen), han fick fin kritik och CK! Sedan blev han andra bästa hane!!! Vilken grej, liksom! Klart man var sugen på certet men det ville ettan också!:) Samma dag blev syrran Nansi tredje bästa tik (kanoners!!) och mamma Hedda gick hela vägen och blev BIM med sitt första CERT! Supergrattis Michaela och Linus och uppfödarna Helena och Marcus. Dag 2 var Zolo unghane, vann sin klass med CK och blev fjärde bästa hane med CERT!!! Tjoho, vad kul! Jag skrek i luren när Helena ringde. Dottern skämdes järnet för mig, vi var nämligen inne i en affär.... Så duktiga, Zolo och Helena tillsammans! <3 Dessutom vann mamma Hedda öppenklassen idag igen - grattis och Helena och Marcus Toya fick sitt sista CACIB och därmed den tjusiga titeln C.I.B (internationell champion)! Grattis igen!!!

Lea var hemma och vilade hela helgen för hon hade sträckt en muskel i benet någonstans. Nu är hon helt bra och igår var första tillfället på nybörjarkursen i agility för henne och Adela! De var så duktiga tillsammans!!! Nästa gång ska jag ta med kameran - jag lovar!

Nedan en bild från prommisen i eftermiddags - sötaste söta! Ha en bra helg, alla!