Träning

Igår kväll körde vi lydnadsträning med Brittmari med Diezel och Håkan, Lena och Osborne. Det gick helt ok, Zolo var taggad, som vanligt, och Lea var sådärtaggad.  Vi hade kul i alla fall och Adela var med och kollade och tränade lite med Lea. Lena och Håkan hade köpt ny kamera så de tog några  bilder. Bl.a den nedan, på Zolo och Adela - de har ett alldeles speciellt förhållande! <3


Fotograf: Håkan Sehlin


Islossning!

Onsdag - ledig fm! Härligt! Jag och hundarna tog en härlig skogspromenad och gick längs viken bredvid vår, där isen nästan helt gått upp.SnyggLeaZolo undrar var som finns bortom iskantenPå kvällspromenaden upptäckte vi att isen gått upp i vår vik under dagen!
ToppenAdela med Zolo och Lea!Mysig aprilkväll


Påsklov forts..

Vi fortsätter att njuta av härliga, lediga dagar. Då hinner man faktiskt blogga lite också...Idag var det dessuom soligt och vad passar bättre än skogspromenader och spår?Leas första spår för året. Hon var grymt taggad, svansen gick mest hela tiden och hon var verkligen på g. Slarvig var hon också, plockade 3 av 6 apporter...Hmmm...ska visserligen inte tävla i spår men lite mer noggranhet skulle inte skada, damen....Zolo fick gå ett kort viltspår, enbart med klöv. Han följde spåret bra och hittade snart klöven!Och klöven, den var spännande och smaskens!Buuuuus!


Älskade Lea, 6 år

Vår älskade Lea fyller 6 år idag! Dagen har hittills firats med mat, solande, bus i skogen med lillbrollan och mera solning på altanen. Lite senare väntar buspromenad med polarn Diezel och ett smarrigt ben.
Grattis Leas alla syskon, vi tänker lite extra på änglasyskonen Sally och Nharo.

Finaste Leanpean 6 år

Lite barmark finns det numer i skogen, utmärkt för godisletandet!Jaja...lillbrollan får väl vara med på ett foto då! Söta som socker, bägge två!


Påsklov

En del uppdaterar sin blogg varje dag, några då och då och en del uppdaterar sällan. Jag tillhör väl de sistnämnda, oftast iaf.
Tiden går och just nu är det påsklov och vår på gång - superhärligt!!!!

Sedan sist har vi tränat i ridhuset några gånger, oftast med Lea, någon gång med Zolo, hoppas på att ta med dem båda imorgon kväll.
Vi har åkt några torsdagar till uppfödarHelenas jobb och tränat lydnad och en del ringträning, eller det är Helena som tränar med Zolo.

Igår fick Zolo testa på ett kort, ca 75m viltspår med enbart dragen klöv. Han var jätteintresserad, spårade inte hela tiden men hittade klöven som han var helt klart nyfiken på. Han tog den aldrig i munnen men nosade länge och väl. Lea fick sig en härlig springtur med sin Diezel som hon tuktar väl.

Idag, påskdagen, så skedde Zolos officiella debut på Lilla Sthlm. Han och Helena var mycket duktiga, de slutade som 2a i en stor (11 st) juniorklass med CK! Vilken debut, väl?