Rosetthållare

Idag kom Zolo hem från sitt äventyr i Danmark. På WDS fick han blått band, trist, men domaren dömer. På den danske specialen fick han däremot excellent och placerades som nr 4 i juniorklassen. Bra gjort team Helena/Zolo! På söndagen fick han följa med på RRspecialen, det var dock bara tikar som dömdes denna dag så han fick softa, passade honom nog bra för han var bra trött idag. På specialen delades det ut rosetter från 2009 års listor och Helena tog hem Leas fina rosett. Hon blev 3e bästa lydnadshund förra året!
 Det var ett kärt återseende i förmiddags med Lea och de busade på tomten trots hettan, sedan sov han som en stock ett par timmar.Lea med sin lydnadsrosett och Zolo med sin 4 plac.rosett. Gölliga va´?


Jönköping x 3

Haha..vi har inte varit i Jönköping 3 ggr, utan på en trippelutställning tillsammans med ett gäng Anzantrahundar. Jag och Marika samåkte ner redan på torsdag em (jobbade halvdag - nu sommarlooov!!!) till Tannarp som låg strax öster om Nässjö. Vi hyrde två hus där som låg urmysigt, precis vid en sjö - så vackert! Det var 6st från Afrika-kullen, norskEnya, Toya och mamma Hedda, som för övrigt är en riktig badare - hoppar i från bryggan.
Zolo ställdes av Helena alla tre dagarna, tackar för det!, fick 3 förstapris och placerades två av dagarna i juniorklassen, 3:e med HP resp R. Vi hade fyra otroligt roliga dagar tillsammans! Nästa år gör vi om ét!

Zolo var hemma i 1,5 dygn och har nu åkt med Helena och Marcus till Danmark och världsutställningen där. De ska även ställa ut på en dansk special.

Skönt att man har en hund till att göra något med! Igår var vi på lydnadsträning och idag har Lea och Diezel busat järnet i skogen. Nu ligger hon på altanen och solar efter att ha fått sig ett midsommarbad!Här, vid denna underbara utsikt, åt vi supergoda middagar.
Fr. vänster Heddas matte Mikaela med Frasse, Anders, Helena (skymd) och Lisa.Lea, nybadad inför midsommar!
GLAD MIDSOMMAR!!!!


Superhärlig promenad!

Idag var vi på en superhärlig promenad med Brittmari, Amanda och Diezel och Eva, Linus och Tico. Eva och Linus har dispens och åker fyrhjuling....Sist var inte Zolo med och vi undrade lite om killarna skulle funka - det gjorde de, så skönt! Hundarna hade det superskoj och vi fick smarrigt fika. Brittmari hade bl.a bakat semlor!
Nedan lite härliga busbilder, tagna med mobilen...


Grattis Bm!

Vill härmed gratulera världens bästaste träningskompis Brittmari som tillsammans med världens bästaste Diezel idag tog sin sista etta i lk1 och därmed titeln LP1! Ni är så värda detta!
Grattiskramar Ninnin, Lea och Zolo!