Skogsprommisar

Igår tränade vi med Brittmari. Det tar alltid lång tid när vi tränar, kan bero på att både jag och Bm är rätt så snacksaliga...
Hursomhelst så gick Lea rätt bra. Hon gick dock till konen (till rutan). Hmmmm...inte inspirerande. Zolo fick smågnabbas med Diezel lite, de är ju för söta. Diezel tyckte nog att de bara kunde få rejsa runt fritt, men det sa mattarna nej till, än så länge. Lea däremot, fick rejsa loss lite med den lilla schäfern.
Idag gick jag och Lea en långis i skogen med tillhörande aktiviteter, såsom fjärr på sten, leta rätt kotte bland många, balansgång på stam, m.m.
Senare tog jag ut Zolo till skogen. Faktiskt första gången han är ute i skogen utan Lea. Hahaha...kaxiga killen som springer ifrån matte på tomten (där vi numera kör med lina...) höll sig nära, nära. Testade lite inkallning som gick kanon.
Nu ligger de båda och gnager ben, gullvovvar!

Kommentarer
Postat av: Camilla o Kito

Jaså det tar lång tid när ni tränar storskrattar. Det känner vi igen. Vi skvallerkärringar (och gubbar) lägger en timme på bara snack för varje träningstillfälle. Och det blir ju inte bara hundar och metoder heller... :)

Skogen var en ganska kuslig plats för liten Kito också de första gångerna. Såklart vill man vara nära matte då. Hälsningar Camilla o Kito

2009-08-17 @ 22:16:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback