Ny blogg! Och en stor nyhet....

Hallo!

Har ny blogg som ni ser! Kunde inte lägga upp fler bilder på min förra blogg och bilder vill man ju ha - och ni se, eller hur? Så älskade dottern Evelina har designat nya bloggen, TACK!
Ska skriva mer under Leas profil vad det lider.
Som ni ser heter bloggen inte bara Lea utan Lea och Zolo...Vem är då Zolo? Ja, inte den urgulliga kissen som är här ovan, han är bara med lite som utfyllnad i väntan på att Zolo ska komma hem till oss. Zolo är en urgullig, 5-veckorsvalp som för tillfället bor på Kennel Anzantra. Ovan en bild på några från hans kull, de är då drygt 4,5 veckor gamla. Vi längtar till om 2.5 veckor då denna lilla kille ska flytta hem till oss!

Idag har vi för övrigt varit och tränat lydnad med Brittmari och Diezel och Amanda med Rocco. Lea var väl inte på topp men utförde allt med en positiv inställning - det gillar jag! Kanske berodde det på en utlovad prommis med killarna efteråt, först med Lea, Diezel och Tico (som dök upp för prommis, men inte träning, -Fusk, säger Lea, det fick inte jag...) och sedan med Lea och Cojo. De hade superskoj - lite för skoj, Lea dök nämligen ner i ett riktigt sluskdike (flatten som lurade ner henne...) och kom upp med en helt annan färg och lukt. Suck! Hem och duscha. Så nu ligger hon i soffan, nybadad och med nyklippta klor och softar. Go´kväll!


Bilden från i vårvintras, Diezel, Cojo, Tico och Lea som inte vill vara med på bild.


Kommentarer
Postat av: Brittmari och schäfrarna

Kul med en ny blogg, jag blev också inspirerad. Blogga lite oftare nu då. Bilder tycker vi om, och tror att det kan bli änuu fler framöver! Kul med bäbis-valp!

2009-07-06 @ 23:13:20
URL: http://www.brittmari.bloggsida.se
Postat av: Eva G

Kul med ny blogg och grattis till nya stjärnan!!

Kommer drälla av SLCH Ridgebacks hemma hos er om ett par år med andra ord! ;=)

Stor kram på er!!

2009-07-15 @ 11:46:00
URL: http://www.hundarna.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback