Zolo är hemma!

Så kom då äntligen dagen då vi skulle hämta Anzantras Zanzibar Zolo! Vi fick första hämta-tiden och var på Ekerö redan kl. 10. Där möttes vi av gäng pirayor - jösses - det är fart i 8-veckorsvalpar! Vi fikade och pratade med Heddas trevliga ägare, Mikaela och Linus och Helena, förstås. Sedan bar det iväg hem till Ljusterö. Resan gick galant, han somnade efter ca 10 min och sov ända hem.
Väl hemma fick han träffa gammelmoster Lea och hon blev väl "sådärglad", eller inte glad alls över att träffa honom. De har nosat på varandra ett par gånger och resten av dagen har hon gjort allt för att försöka undvika honom så gott det går. Vi hoppas på att hon snart inser vilken charmig typ han är. Charmig - det är bara förnamnet på denne lille gullige gosse. Han är helt orädd och nyfiken på allt. Så dagen har spenderats jagandes valp på tomten....Han har också träffat husets två katter - det gick jättebra - både han och kissarna var supercoola!
Fortsättning följer....

Vill avsluta med att tacka Helena och Marcus för förtroendet och för denna underbara kille - TACK!!!!!!!!!Första träffen Lea och Zolo, han är mer intresserad av den medskickade maten....

Kommentarer
Postat av: Eva o Tico

Åh, vi längtar!!! Tico hälsar att han kan ta hand om Lea ;-)

//Kram

2009-07-23 @ 22:08:35
Postat av: Camilla o Kito

Grattis till en sån fin liten kille! :) Tittade på bilderna på Anzantras sida, och han är ju såå fin! Leas kärlek kommer nog så småningom den också ;)

Nu får ni en livad tid framöver! (om alla ridgebackvalpar är som Kito var :))

/Camilla o Kito

2009-07-24 @ 00:17:51
URL: http://kito.photoweb.se
Postat av: Anna-Britta o flocken

Å så skoj med en liten valp! Stort grattis!!! Min äldsta tik Katitzi låter hälsa att hon känner med Lea- det är INTE kul med valpar!!! Hon håller sig undan i två veckor tills hon insett att dom stannar för evigt, sen så suckar hon och säger ok då, vi kan väl leka lite?! :)

Jättespännande att få följa lille pojken framöver, stort lycka till!!

/Anna-Britta

2009-07-24 @ 08:56:32
URL: http://deeleyaaflex.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback