Låtsasbrorsan och lediga förmiddagar

I helgen kom Nini och Kibo hit och hälsade på, mycket trevligt. Nini ägde Leas kullbror Nharo som tyvärr gick bort i sjukdom för 2 månader sedan. Nharo skulle bli världens bästa förebild för Kibo, nu blev det inte så. Kibo är en störtskön typ och Zolo har valt att kalla honom sin låtsasbror. De busade en hel del, inne och ute. Lea var glad att vi stängde av för trappan så hon fick vara ifred på övervåningen, för busa inomhus - det gör man bara inte. Nini och jag pratade och fikade - ja, som vanligt när vi träffas. :)
Hussen är på firmasemester, så någon slags hundvakt behövs på vardagarna. Förra veckan var Evelina hemma sjuk 3 dagar, sedan passade Brittmari en dag och mattes föräldrar en dag. Den här veckan har jag lyckats byta, trixa och ta tjänstledigt tre förmiddagar, Brittmari tar en dag och så får de vara med på jobbet en dag =ligga i bilen mest. Matte har bönat och bett skolans vaktmästare att fixa eluttagen så nu funkar de så jag kan ha kupévärmare på. Skönt!
Imorgon är det hundträning. Kommer bara vara med en stund, bilen blir snabbt kall och lillkillen är lite förkyld. Han har inte feber eller är hängig men vill ju inte att ha ska bli sämre.
Må väl!

Världens finaste och bästaste Nharo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback