Zolo-dag!

Zolo är rätt kul. Han tycker att det är helt ok att stiga upp 05.20 en söndagsmorgon och äta frukost strax efteråt. Idag begav vi oss till Eskilstuna och Zolo och hans syskons andra valputställning. Väl där var Zolo rätt på. Jag menar, är det inte livet att komma till en plats där det vimlar av valpar och framför allt fem av hans syskon? Det skramlar och låter en hel del men det bekommer inte honom nämnvärt. Däremot när speakern skulle prata första gången blev han jätterädd. Vi gick omkring lite och när det lät för andra och tredje gången kom han på att det inte var så läskigt. Det var helt enkelt roligare att tigga korv. I ringen stod han lite bättre än sist även om vi har en hel del att lära av de andra som måste ha tränat hur mycket som helst!?! De stod som statyer - hela bunten av syskon. Duktiga ni! Däremot är han duktig när vi ska springa - springer tjusigt värre!
Resultatet då? Jo - han kom tvåa efter sin bror Nelo. Nelo och Kofi är så schyssta att de delar på förstaplatsen, varannan gång, liksom. Zolo är en stadig 2:a! Hederspris fick han - och hans första lilla rosett!
I tikklassen blev Indra 1:a, Saffran 2:a och Nansi 4:a. Indra=BIR, Nelo=BIM - stort grattis till er alla!
Tack alla för ännu en rolig dag!Zolo framför domarbordet. Bild snodd från www.anzantra.se

Kommentarer
Postat av: Marika, Aragorn o Enya och Indra

Vadå? Zolo stog ju som en fura!! Ni var så superduktiga!! Rörde sig som en sommarbris (där fick jag till det va;)... Grattis till en hedervärd 2 plac med HP!!

Ps. tack för grattis o sällis

2009-11-22 @ 19:15:15
URL: http://www.absolutridgebacks.cybersite.se
Postat av: Adela

Zolos lilla rosett var ju supersöt iallafall;P

2009-11-22 @ 19:40:43
URL: http://adelag.blogg.se/
Postat av: Brittmari, Cojo & Diezel

Grattis duktiga ni!!!!

Kram

2009-11-22 @ 22:58:00
URL: http://www.brittmari.bloggsida.se
Postat av: Camilla o Kito

Å! Grattis till lila rosett och fin placering! Och vad duktiga ni är! Zolo står jättefint, mycket finare än jag nånsin lyckats med Kito :)Sen var det ju kul att läsa att Lea lyckades så bra med ett långt spår med många apporter. Blir ju spännande att se vart det ska leda också ;)

2009-11-23 @ 13:51:23
URL: http://kito.photoweb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback