Svensk Viltspårchampion!

I söndags åkte jag och Zolo till Haninge för att försöka oss på det där sista förstapriset i viltspår. Helena, uppfödaren, gick spår med sin Toya också.
Det var verkligen inte kuligt väder, det duggregnade, var runt 3 grader och superblött i skogen. Men vad gör det, tycktes Zolo tänka för viltspår det är roligt, så roligt. Så han grejade det! Härligt, härligt! Nu är han viltspårchampion, han med, Lea är det också, ju! Även Toya grejade sista ettan och är SEVch, hon med! Så kul! Och idag, med 1dm snö och 7minusgrader är jag glad att det "bara" var regn i söndags!

Domare, Suzanne Nordlander, omdöme: Härligt ekipage som klarar sig efter att ha ätit lite mums (rådjursbajs...) på vägen i återgången. Reder ut spåret med arbete. Grattis till championatet! Lycka till

Söndagen före, tävlade jag och Lea på SRRS/Sthlms lydnadstävling i ridhuset i Kalvsvik. Det gick sådär, några moment bra och något mindre bra, t.ex 0 på rutan. Fick ihop till ett tredjepris. Det var en rolig dag för övrigt. Nu har jag bestämt att inte tävla med Lea mer. Hon har ledsnat alldeles och blir låg varje gång det är tävlingsdags. Jag säger inte aldrig mer, men som det känns just nu så är tävlingskarriären slut för min Lea. Självklart kommer vi att fortsätta träna men inte tävlingsmässigt, känns ganska skönt faktist. Man måste själv vara så oerhört fokuserad för att träna med en hund som inte riktigt vill.

Nedan en bild på de väckra bruna i snöig skog idag.Trevlig första advent till er alla! Själva ska vi fira Julius som blir 14, hurra, hurra!


Kommentarer
Postat av: Brittmari och Diezel

Grattis, grattis! Du har gjort en fantastiskt tränings- och tävlingskarriär med Lea. Ingen annan än du hade kunnat lyckas med det! Så du "slutar" med flaggan i topp!

Kram

2010-11-28 @ 11:43:14
URL: http://www.brittmari.bloggsida.se
Postat av: Lina

Ännu en gång stort grattis!kram och nospuss från Mayaa

2010-11-29 @ 13:17:10
Postat av: Helena

Tjohoooo vad ni är bra! Grattis för typ... fjärde gången?;-)

Kram kram

2010-11-29 @ 18:24:27
URL: http://www.anzantra.com
Postat av: Marika, Aragorn o Enya och Indra

Världsabrabästa:=) KRAAAAM

2010-12-01 @ 12:16:48
URL: http://www.mirathi.se
Postat av: Jennie

Hej och Grattis till viltspårchampionatet! Jätteskoj! Vi ses till våren när det är dags för utställning och lydnad igen!kram

Jennie & tjejerna

2010-12-03 @ 08:17:13
URL: http://ansiceroselise.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback