MH och tävling


I söndags var Zolo och fem av hans syskon på MH i Enköping. Det var en rolig och intressant dag. Zolo gjorde ett bra MH och fick godkänt, ett etta, på skottet. Vi kan väl sammanfatta dagen med att säga att det är en social kull, Afrika-kullen! Tack Helena och Marcus som planerade dagen och bjöd på både mat och fika! Om du är intresserad av Zolos protokoll för dagen, kika in på anzantra.com! Bilder ska komma snarast är det lovat....!

Idag var vi och tävlade lydnad, Lea och jag. Hon var definitivt bättre och gladare än sist men samtidigt seg. Rackarns att hon inte tycker att det är lika kul som jag, att tävla....Vi fick ihop till ett tredjepris med 217,5p.Ett par bilder på Lea då vi tränade uppletande för några dagar sedan.Gullhund!En tredjeplacering blev det med medalj och leksak.


Kommentarer
Postat av: Lina

Härliga hundar du har!=)

2010-10-10 @ 17:58:04
Postat av: Marika

Ni är så grymma!!!! Grattis igen till Zolos fina MH och till Leas 3:3 pris i Elit:=)Puus på er

2010-10-12 @ 09:35:08
URL: http://www.mirathi.se
Postat av: Camilla o Kito

Jag kollade MH-diagrammen för Zolos kull, och man kan ju tillåta sig att utbrista i ett WOW! Jätteroligt att se såna diagram! Bara att säga grattis till dig och kullsyskonens ägare :)Grattis till 3:e priset med Leah i eliten också! Bättre och gladare än sist är ju framsteg sen sist, och hon är så söt på bilden med medalj o leksak :)2010-10-13 @ 18:45:47
URL: http://kito.photoweb.se
Postat av: Brittmari & Diezel

Det spelar ingen roll. Må så vara att det är 3e pris på pappret, men i mina ögon är Lea och du värda alla förstapris som finns i elit! Hon hade aldrig kommit dit med en annan förare än dig! Stort grattis till er!

Kram

2010-10-13 @ 20:11:01
URL: http://www.brittmari.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback