Cert!!!

Förra helgen var Zolo med Helena och Marcus till Gotland för utställning i dagarna 2. Han fick röja järnet med syrran och mamma Hedda på Gotlands norra stränder - vilket härligt hundliv!
Första dagen på utställningen var Zolo ensam i sin klass (sista dagen som junior, han blev 15 mån under helgen), han fick fin kritik och CK! Sedan blev han andra bästa hane!!! Vilken grej, liksom! Klart man var sugen på certet men det ville ettan också!:) Samma dag blev syrran Nansi tredje bästa tik (kanoners!!) och mamma Hedda gick hela vägen och blev BIM med sitt första CERT! Supergrattis Michaela och Linus och uppfödarna Helena och Marcus. Dag 2 var Zolo unghane, vann sin klass med CK och blev fjärde bästa hane med CERT!!! Tjoho, vad kul! Jag skrek i luren när Helena ringde. Dottern skämdes järnet för mig, vi var nämligen inne i en affär.... Så duktiga, Zolo och Helena tillsammans! <3 Dessutom vann mamma Hedda öppenklassen idag igen - grattis och Helena och Marcus Toya fick sitt sista CACIB och därmed den tjusiga titeln C.I.B (internationell champion)! Grattis igen!!!

Lea var hemma och vilade hela helgen för hon hade sträckt en muskel i benet någonstans. Nu är hon helt bra och igår var första tillfället på nybörjarkursen i agility för henne och Adela! De var så duktiga tillsammans!!! Nästa gång ska jag ta med kameran - jag lovar!

Nedan en bild från prommisen i eftermiddags - sötaste söta! Ha en bra helg, alla!


Kommentarer
Postat av: Marika

Du ska vara så sjukt stolt och skrika går bra när ens lilla vovve vunnit Cert;)

Kuligt med Agility för Leisen:) Ni har så många järn i elden att man blir alldeles snurrig!Tack för ditt gulliga inlägg i gästboken... är så himla glad att allt gick så bra!!Ses i morgon (som svar på din fråga)Kram Marika o dogsen

2010-09-03 @ 19:10:43
URL: http://www.mirathi.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback